2% pentru ACCEPT

Si in acest an puteti sustine Asociatia ACCEPT, prin redirectionarea a 2% din impozitul pentru veniturile din anul fiscal 2006, oferind echipei de profesionisti ai ACCEPT posibilitatea de a-si continua actiunile in domeniul sanatatii, juridic, cultural si pentru dezvoltarea si sustinerea grupurilor de initiativa din teritoriu. In anul 2005 ACCEPT a primit, prin metoda redirectionarii a 1% din impozitul pe anul 2004, suma de 323,54 RON. Multumim acelora care ne-au sustinut!

Cum procedati? Foarte simplu!

Pana pe data de 15 mai, daca ati avut venituri din salarii in anul 2006, depuneti la administratia financiara de domiciliu:
1. O copie a fisei fiscale (sau fiselor fiscale in cazul in care aveti mai multe colaborari)
2. Formular 230 in care veti inscrie datele dumneavoastra de identificare si semnatura. Noi am completat deja pentru dumneavoastra datele de identificare ale ACCEPT
3. Trimiteti aceste formulare la Administratia Financiara in raza careia aveti domiciliul intr-o scrisoare cu Confirmare de primire.

Pana pe data de 15 mai, daca ati avut venituri altele decat cele din salarii* in anul 2006, depuneti la administratia financiara de domiciliu:
1. Formular 200. Completati Formularul cu sumele aferente fiecarui tip de activitate generatoare de venit. Noi am completat deja pentru dumneavoastra datele de identificare ale ACCEPT.
2. Trimiteti acest formular la Administratia Financiara in raza careia aveti domiciliul intr-o scrisoare cu Confirmare de primire.

*Venituri comerciale, Venituri din profesii libere, Venituri din drepturi de proprietate intelectuala, Venituri din cedarea folosintei bunurilor, venituri din activitati agricole, Câstiguri din transferul titlurilor de valoare.

Note:

  • Formularul contine deja datele de identificare ale ACCEPT.
  • În situatia în care contribuabilul (adica dumneavoastra!) nu cunoaste suma care poate fi virata, poate sa nu completeze rubrica „Suma”, caz în care organul fiscal va calcula si va vira 2% din impozitul pe venitul realizat de respectiva persoana.
  • Nu pot fi sponsorizate entitati non-profit prin directionarea de pana la 2% din impozitul retinut de platitorul de dividende.

Adresele Administratiilor Financiare preluate de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala:

ALBA CARAS – SEVERIN HARGHITA PRAHOVA
ARAD CALARASI HUNEDOARA SATU MARE
ARGES CLUJ IALOMITA SALAJ
BACAU CONSTANTA IASI SIBIU
BIHOR COVASNA ILFOV SUCEAVA
BISTRITA – NASAUD DAMBOVITA MARAMURES TELEORMAN
BOTOSANI DOLJ MEHEDINTI TIMIS
BRASOV GALATI MURES TULCEA
BRAILA GIURGIU NEAMT VASLUI
BUZAU GORJ OLT VALCEA
VRANCEA
BUCURESTI (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6)

In cazul in care doriti mai multe detalii vizitati site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Tags: No tags

Comments are closed.