Asociatia ACCEPT lanseaza INFO Accept

Asociatia ACCEPT lanseaza INFO Accept

Primul serviciu telefonic de informare adresat persoanelor care au intrebari despre orientarea sexuala

Asociatia ACCEPT (organizatie neguvernamentala care apara si promoveaza drepturile persoanelor LGBT – lesbiene, gay, bisexuali, transgender – ca drepturi ale omului) lanseaza in data de 24 Martie 2008, INFO Accept – linie telefonica de informare, adresata persoanelor care au întrebari despre orientarea sexuala.
Serviciul se poate accesa la numarul de telefon 021/252 9000, tarif normal in reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 – 18.00.
Linia telefonica de infomare se adreseaza persoanelor gay care se confrunta cu discriminare si au nevoie de asistenta, celor care au intrebari despre orientarea sexuala, tinerilor si grupului social din jurul lor – familie, mediu scolar si social.
INFO Accept ofera informatii despre HIV/SIDA, infectiile cu transmitere sexuala, discriminare LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender), medici si psihologi gay friendly, servicii ACCEPT, evenimente gay in tara si centre de testare HIV la nivel national.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu acest subiect, va rugam contactati Departamentul de PR&Servicii, la telefon 021/ 252 56 20 sau e-mail la bogdan_i@accept-mail.roAceasta adresa de e-mail este protejata de spam bots, trebuie sa ai activat suportul Javascript pentru a-l vedea . Persoana de contact Bogdan Istrate.

Tags: No tags

Comments are closed.