Declaratia de mai jos este semnata de Ambasadele Africii de Sud, Australiei, Canadei, Cehiei, Frantei, Germaniei, Marii Britanii, Olandei, Spaniei, Suediei si SUA

Mesaj de sprijin pentru GayFest Bucuresti 2010

Bucuresti, 20 mai 2010 – Cu ocazia GayFest Bucuresti 2010, ne exprimam solidaritatea si sprijinul pentru comunitatea minoritatilor sexuale (LGBT – lesbian, gay, bisexual, transgender) din Romania. Sustinem dreptul acestora de a manifesta in mod pasnic si legal; devenit deja o traditie, Marsul Diversitatii este un prilej pentru persoanele LGBT de a atrage atentia asupra problemelor specifice cu care se confrunta.

Drepturile omului – inclusiv justitia, egalitatea, umanitatea, respectul si libertatea de expresie – si statul de drept alcatuiesc fundatia pe care se sprijina tarile democratice. Legislatia internationala in domeniul drepturilor omului porneste de la premisa ca toti indivizii trebuie sa se bucure de aceleasi drepturi si libertati, asa cum prevede Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Tocmai respectul pentru aceste valori fundamentale obliga guvernele sa-si protejeze cetatenii impotriva violentei si discriminarii si sa se asigure ca toti se bucura de sanse egale.

Documentul integral: joint_statement

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte