Din nou in turneu! Ne vedem in CLUJ!

“Sa vorbim despre….arta queer!”

In luna decembrie Clujul va gazdui in saptamana 13-17.12.2010 expozitia de fotografie in incinta Facultatii de Psihologie, Str. Sindicatelor 7.

Autorii acestei expozitii sunt tineri LGBT – lesbiene, gay, bisexuali si trans – tineri care spera la o mai buna societate pentru ei si care doresc sa impartaseasca cu tine povestile lor…

Asadar, daca locuiesti in Cluj si vrei sa vezi ceva cool, atunci nu trebuie sa ratezi aceasta expozitie.

Echipa photovoice

………………………….

Aceasta expozitie are la baza conceptul de fotografie photovoice. Photovoice este o modalitate prin care se incurajeaza comunitatile, grupurile dezavantajate sau marginalizate sa-si imbunatateasca statutul social, sa fie vizibile, sa isi exprime nevoile si dorintele prin fotografie.

Prin aceasta initiativa, ne dorim cresterea vizibilitatii tinerilor LGBT in societatea romaneasca, demontarea prejudecatilor legate de acestia si nu in ultimul rand, prezentarea dificultatilor cu care acesti tineri se confrunta.

Aceasta expozitie face parte din proiectul “Let’s start queer art” / “Arta queer*, in actiune!”, proiect implementat de Asociatia ACCEPT cu sprijin financiar din partea Consiliului Europei prin Fundatia Europeana de Tineret.

Tags: No tags

Comments are closed.