(AL)Chimia cuplului sau Arta de a construi o relatie “pretioasa”

A construi o relatie de cuplu pretioasa si valoroasa pentru ambii parteneri este o arta la fel de complexa ca si cea a alchimistilor din vechime care cautau piatra filozofala. Poate uneori ai simtit ca nu iti sunt implinite asteptarile in cuplu, poate ai avut momente in care nu ti-ai putut intelege partenerul/partenera sau poate ai observat ca “magia” relatiei voastre a fost acaparata de monotonie.

Pentru a descoperi cum poti construi o relatie de cuplu armonioasa sau cum iti poti revitaliza relatia actuala, te invitam la un nou workshop, centrat pe aspectele “pretioase” ale unei relatii de cuplu: intelegere reciproca, comunicare asertiva, gestionare eficienta a conflictelor si acceptarea diferentelor dintre parteneri.

Vino sa afli si ceea ce nu stiai despre tine si despre modul in care te raportezi la partenerul/partenera tau/ta si la relatia voastra pentru a putea sa comunici mai eficient cu cel/cea care iti este alaturi, pentru a evita sabotarea relatiei pe care o aveti si pentru a putea construi, impreuna, un edificiu care sa fie solid, fara a fi rigid.

Afla mai multe despre tine si vei afla mai multe despre voi!

Daca esti interesat/a de subiectul propus de noi (fie ca esti sau nu intr-o relatie in prezent), te asteptam sambata, 21 iulie 2012, in intervalul 10:00 – 17:00, la sediul Asociatiei ACCEPT, Str. Lirei, nr. 10. Participarea la workshop este gratuita.

Nota: Acest workshop are numar limitat de locuri. Grabeste-te sa te inscrii!

Pentru inscriere, trimite-ne un mail pana la data de 18 iulie 2012, pe adresa: [email protected], in care sa ne spui ce te-a motivat sa te inscrii.

Traineri: Iulia Molnar si Radu Filip

Iulia Molnar – Doctorand in psihologie, MD, consilier psihologic si psihoterapeut specializat in consiliere si psihoterapie experientiala centrata pe adult-copil-cuplu-familie, cu competente in psihosexologie, terapia cuplului si a familiei, dezvoltare personala unificatoare in grupul experiential.

Radu Filip – Consilier psihologic si psihoterapeut specializat in consiliere si psihoterapie experientiala centrata pe adult-copil-cuplu-familie, cu competente in psihosexologie, terapii de familie, dezvoltare personala individuala si de grup.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte