Pe 10 decembrie va invitam la film!

Pe 10 Decembrie sarbatorim Ziua Internationala a Drepturilor Omului. Cu aceasta ocazie Asociatia ACCEPT si Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania va invita la o proiectie de film ce va avea loc la The Hub Bucharest, din Strada Halelor nr. 5, etajul 3 (Piata Unirii), la ora 19:30.

Omul Invizibil (orig. The Invisible Man) este o co-productie israeliano-olandeza despre homosexuali persecutati, despre imposibilitatea de a fi ei insisi in casele lor, impreuna cu prietenii si familiile lor, pe teritoriile palestiniene. Ca si palestinieni, Israelul nu le recunoaste existenta. Drept urmare, Louie si prietenii sai duc o viata invizibila si ilegala in Tel Aviv. Louie, un homosexual palestinian, traieste ilegal in Tel Aviv de 8 ani. Il intalneste pe Abdu, in varsta de 24 de ani, care a fost torturat de catre organele de securitate palestiniene din cauza orientarii sale sexuale. Un alt tanar, Fares, prefera, de asemenea, un viitor nesigur in orasul israelian in locul pericolelor cu care s-ar fi putut confrunta in locul natal. Acesti oameni traiesc ascunsi in Tel Aviv intr-un permanent pericol de a fi descoperiti. Cum guvernul israelian interzice cu strictete oferirea oricarei forme de asistenta imigrantilor palestinieni ilegali, acesti oameni par sa fie abandonati, fara vreo sansa de scapare.

Vom putea discuta despre vietile ascunse, opresiunea si drepturile fundamentale ce le sunt refuzate unor oameni doar pentru ca nu se incadreaza in ceea ce societatea considera acceptabil.

ACCEPT este prima asociatie non-guvernamentala care protejeaza si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel national. Impreuna cu Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania, ACCEPT lupta pentru combaterea infractiunilor motivate de ura, a violentei impotriva persoanelor LGBT si pentru crearea unui mediu sigur, in care o persoana poate fi ea insasi indiferent de orientarea sexuala, identitatea de gen sau de oricare alta caracteristica.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de inscriere. Pentru ca locurile sunt limitate, va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected] sau sa ne dati un telefon la 0744 253 254.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte