ACCEPT solicita autoritatilor competente ale statului si PNL sa sanctioneze declaratiile publice homofobe ale politicianului Puiu Hasotti

Asociatia ACCEPT solicita Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si Partidului National Liberal sanctionarea neintarziata a politicianului Puiu Hasotti care a declarat la finele saptamanii trecute ca persoanele homosexuale sunt “oameni bolnavi”, in timp ce homosexualitatea “nu este o stare fireasca, nu este o relatie naturala”.

“Declaratia potrivit careia persoanele de orientare homosexuala sunt bolnave este scandaloasa, inacceptabila si intra sub incidenta legii. Vom depune in aceasta saptamana o plangere adresata CNCD pentru solutionare competenta, pe masura gravitatii acestei afirmatii politicianiste inepte si a efectelor publice pe care le produce. Solicitam, de asemenea, PNL sa se delimiteze neintarziat de pozitia exprimata public de domnul Hasotti care afecteaza dreptul la demnitate al unui grup minoritar din societatea romaneasca, protejat de catre lege. Opiniile primitive si homofobe ale acestui politician nu isi au locul intr-un partid democratic, cu solide valori liberale, si trebuie condamnate ca atare” a declarat directorul executiv ACCEPT, Florin Buhuceanu.

Persoane de contact:

Irina Nita: 0723 253 441
Iustina Ionescu: 0722 253 789

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte