Andrew Solomon despre iubire, cu orice pret: sexualitati si identitati in secolul 21

Asociatia ACCEPT si Asociatia TRANSform, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, va invita sambata, 14 iunie, ora 17:00, in sala de cinema de la UNATC (Matei Voievod 75-77) la discutia Despre iubire, cu orice pret: sexualitati si identitati in secolul 21 cu faimosul scriitor Andrew Solomon.

Andrew Solomon este un cunoscut scriitor ce abordeaza teme politice, culturale si psihologice in operele sale. Originar din New York, Andrew Solomon a studiat la Yale si are un doctorat in psihologie la Cambridge. Este lector in psihiatrie la Cornell si consultant pe subiectul sanatatii mintale a persoanelor LGBT la Yale. Este membru al Board-ului Columbia University Medical Center.

Cartea sa, Demonul AmieziiO anatomie a depresiei a fost nominalizata la Premiul Pulitzer, a castigat National Book Awards si a fost inclusa in cele mai bune o suta de carti ale domeniului de catre New York Times. Cartea a fost deja tradusa in limba romana de catre editura Humanitas si a fost primita cu real interes de catre publicul roman.

Prelegerea lui Andrew Solomon din 14 iunie este o ocazie unica pentru profesionisti, tineri, parinti, persoane LGBT de a reflecta si discuta despre cine sintem in secolul 21 si cum ne definim ca atare.

Aceasta prelegere este sustinuta in limba engleza.

Clipul video de mai jos prezinta un mic fragment inregistrat in care Andrew Solomon vorbeste despre identitate in secolul 21.

 

Tags: No tags

Comments are closed.