ACCEPT cauta un fundraiser

Asociatia ACCEPT cauta o persoana pentru a indeplini functia de ‘Responsabil strangere de fonduri’ in cadrul proiectului “Acces la justitie si remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminarii” (RO2013_C5.1_20) proiect finantat prin Fondul ONG in Romania, Mechanismul Financiar al Spatiului Economic European 2009-2014.

Cerinte minime: experienta min. 2 ani in sectorul non-guvernamental, experienta in fundraising sau scriere de proiecte, atitudine pro-activa, cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.

Persoana selectata urmeaza a fi angajata cu contract de munca part-time (10 h/saptamana) pe perioada determinata (septembrie 2014 – martie 2016).

CV-ul (in limba romana) si scrisoarea de intentie (redactata in limba engleza) vor fi trimise pana la data de 15 septembrie (inclusiv), la adresa de email [email protected]. Aplicatiile incomplete nu vor fi luate in considerare.

Interviurile vor fi programate in intervalul 17-18 septembrie.

ANUNT: Puteti trimite CV-ul si scrisoare de intentie pana la data de 18 septembrie. Interviurile vor avea loc pe 19 septembrie.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte