ACCEPT cauta un fundraiser

Asociatia ACCEPT cauta o persoana pentru a indeplini functia de ‘Responsabil strangere de fonduri’ in cadrul proiectului “Acces la justitie si remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminarii” (RO2013_C5.1_20) proiect finantat prin Fondul ONG in Romania, Mechanismul Financiar al Spatiului Economic European 2009-2014.

Cerinte minime: experienta min. 2 ani in sectorul non-guvernamental, experienta in fundraising sau scriere de proiecte, atitudine pro-activa, cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.

Persoana selectata urmeaza a fi angajata cu contract de munca part-time (10 h/saptamana) pe perioada determinata (septembrie 2014 – martie 2016).

CV-ul (in limba romana) si scrisoarea de intentie (redactata in limba engleza) vor fi trimise pana la data de 15 septembrie (inclusiv), la adresa de email carolina@acceptromania.ro. Aplicatiile incomplete nu vor fi luate in considerare.

Interviurile vor fi programate in intervalul 17-18 septembrie.

ANUNT: Puteti trimite CV-ul si scrisoare de intentie pana la data de 18 septembrie. Interviurile vor avea loc pe 19 septembrie.

Tags: No tags

Comments are closed.