Cercetare pentru dezvoltarea capacitatii de prevenire HIV prin tehnologie mobila pentru barbati gay si bisexuali in Romania

Cercetatori de la Hunter College New York, PSI Romania, prin programul “Eu sunt! Tu?” si ACCEPT au nevoie de ajutorul tau pentru a identifica nevoile de sanatate ale barbatilor care fac sex cu barbati din Romania. Realizam un studiu care va adapta un proiect din Statele Unite pentru reducerea riscului de infectare cu HIV la contextul in care se afla barbatii gay si bisexuali din Romania.

Intai, o sa iti punem cateva intrebari pentru o scurta preselectie ca sa vedem daca te potrivesti cu profilul necesar pentru prima faza a cercetarii. Pre-selectia va dura aproximativ 2 minute. Te poti opri oricand si participarea ta la preselectie este voluntara.

Acceseaza linkul www.cunyhart.org/romania ca sa afli mai multe informatii si ca sa raspunzi la intrebarile din chestionarul de preselectie.

Daca te califici si ne dai datele tale, te vom contacta pentru a programa un interviu, recompensat cu $20.Interviul va dura cel mult 2 ore, la biroul PSI Romania, situat in centrul orasului Bucuresti, in Piata Victoriei, la adresa Sos. Nicolae Titulescu nr.1, Bloc A7, Scara B, Etaj 4, Ap. 39, Sector 1 sau la sediul ACCEPT din Strada Lirei, nr. 10, Sector 2.

Interviurile vor incepe pe 6 decembrie. Te asiguram ca toate informatiile personale si datele de contact vor ramane confidentiale.

In timpul interviului vom vorbi despre ceea ce este important pentru sanatatea barbatilor gay si bisexuali din Romania si despre prevenirea infectiei cu HIV, pentru a integra informatiile pe care ni le dai in proiectul pe care l-am creat in SUA. Interviul va fi inregistrat audio astfel incat sa putem asculta din nou conversatia noastra ca sa reusim o adaptare cat mai buna a proiectului.

Tags: No tags

Comments are closed.