Un liceu sigur pentru toți: Percepții și atitudini față de persoanele LGBT în mediul educational românesc

Asociaţia ACCEPT, în cadrul proiectului “E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!”, îşi propune să identifice percepţiile şi atitudinile persoanelor active în organizații neguvernamentale care lucrează cu tineri de liceu. Dacă lucrezi într-un ONG de tineret, ai activități la liceu sau ai voluntari care sunt elevi în clasele IX-XII, te rugăm să răspunzi la întrebările noastre.

Completând acest chestionar ne puteți ajuta să înţelegem ce rol joacă organizațiile non-guvernamentale de tineret în combaterea discriminării LGBT în liceele din România şi cum putem să dezvoltăm programe eficiente pentru a încuraja egalitatea și acceptarea identităților diferite. Chestionarul face parte din cercetarea Un liceu sigur pentru toți: Percepții și atitudini față de persoanele LGBT în mediul educational românesc, prin care ne propunem să descrie experiența educațională din perspectiva discriminării și siguranţei personale a elevilor LGBT.

Chestionarul este aplicat în cadrul acestui demers de cercetare şi nu colectează informaţii cu caracter personal. Orice informaţii furnizate privind situaţii de discriminare sau violenţă sunt strict confidenţiale, anonime şi vor fi utilizate exclusiv pentru realizarea unei analize generale cu privire la percepţiile şi atitudinile care există în mediul liceal faţă de persoane LGBT. În cadul aceluiași demers de cercetare au mai fost aplicate chestionare online și față în față elevilor de liceu și cadrelor didactice, urmând ca informațiile colectate să fie consolidate prin interviuri individuale și de grup.

____

Proiectul „E timpul pentru combaterea discriminarii LGBT in liceele din Romania!” este implementat de Asociația ACCEPT și finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte