Performance: FII BUN PE BUNE

When:
04/02/2018 @ 10:00 am – 10:00 pm
2018-02-04T10:00:00+02:00
2018-02-04T22:00:00+02:00
Where:
Mezanin, Palatul Universul, corp B, int
Strada Actor Ion Brezoianu 25
București 030167
România
Cost:
Free
Contact:
ACCEPT
Performance: FII BUN PE BUNE @ Mezanin, Palatul Universul, corp B, int | București | Municipiul București | România

Daniela Groza, artistă queer și fondatoarea proiectului BE KIND FOR REAL  vă invită duminică,  4 februarie începând cu ora 10 la un dialog performativ care va avea loc la MezaNin este un spațiu nou și luminos, în Palatul Universul, Corp B, (Strada Actor Ion Brezoianu 23-25, București 030167, România).

După o serie de transformări personale Daniela militează pentru bunătate ca expresie supremă a interacțiunii între oameni, aflată deasupra noțiunilor de gen, sexualitate, etnie, rasă etc. O femeie gay invită la dialog deschis, ale cărui limite sunt negociate pașnic cu oricine are întrebări despre ce înseamnă să fii gay sau doar curios.

“FII BUN PE BUNE este o experiență performativă dedicată dialogului direct și intim de tip confesional, între doi oameni, despre ce înseamnă dragostea și dragostea de sine. Performance-ul face parte din proiectului umanitar-artistic BE KIND FOR REAL, proiect pe care l-am lansat în New York în 2014 și continuat în Romania din luna mai 2014 până în prezent. Îmi doresc să port o conversație deschisă cu orice membru disponibil al Coaliției pentru Familie, eu însămi făcând parte din comunitatea LGBTQIA, însă invitaţia se extinde oricui este dornic de a-şi întâmpina propria vulnerabilitate în dialog cu un om pentru care bunătatea,  un subiect vast, dificil şi de importanţă contemporană maximă, reprezintă virtutea supremă. “FII BUN PE BUNE” mizează pe practicarea în timp real al exerciţiului acceptării poveştii celuilalt fără a judeca, un exerciţiu unde respectul pentru semenul nostru va lua locul oricărei prejudecăţi prin îmbrăţişarea unei atitudini echilibrate şi paşnice”. (Daniela Groza)

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte