Rainbow Families te invită la film!

When:
18/07/2015 @ 6:00 pm
2015-07-18T18:00:00+03:00
2015-07-18T18:30:00+03:00
Where:
Librăria și Editura Hecate
Strada Olari 8
București
România
Cost:
Free
Rainbow Families te invită la film! @ Librăria și Editura Hecate | București | Municipiul București | România

Sâmbătă, 18 iulie 2015, ora 18, Grupul de suport Rainbow Families organizează proiecția a două filme cu și despre părinți ai căror copii fac parte din comunitatea LGBT. Cele două documentare, „De Colores” și „Becoming Me”, explorează reacțiile și gândurile diverse ale părinților la aflarea veștii că proprii lor copii sunt gay, bisexuali, lesbiene sau transgender.

Durata proiecțiilor va fi de aproximativ o oră,acestea beneficiind de subtitrare în limba română. Proiecțiile vor fi urmate de discuții, la care vor participa și părinții care vin în mod constant la întâlnirile grupului nostru de suport.

Toate acestea se întâmplă la Librăria și Editura Hecate, strada Olari numărul 8, în București. Iar lângă Hecate se găsește Care Cafe, de unde spectatorii filmelor și participanții la discuție își pot lua ceva de băut.

Acest eveniment se se adresează în mod expres părinților cu copii LGBT+, dar și tinerilor din comunitate.Noi te invităm să vii împreună cu părinții tăi! Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.Pentru rezervări, ne puteți contacta la următoarea adresă de mail: [email protected]

Grupul de suport pentru părinți, Rainbow Families, este locul unde vei putea întâlni persoane care trec prin experiențe asemănătoare cu ale tale și unde vei putea primi sprijinul de care ai nevoie.

Rainbow Families își dorește să ofere un spațiu sigur în care membrii săi să poată discuta deschis și liber despre ce înseamnă să fii părinte al unui copil LGBT+ în România. Dacă aveți întrebări, puteți trimite un e-mail la [email protected]

*Rainbow Families este o inițiativă a voluntarilor ACCEPT, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”. Voluntari pentru Drepturi Egale este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat de granturile finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro.

Pentru informații oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesați www.eeagrants.org.

 

Trailer Becoming me:

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte