Bucharest Pride

facebook cover_var3-02

Asociaţia ACCEPT vă invită la Bucharest PRIDE, festivalul anual dedicat drepturilor LGBT!

Între 17 şi 23 mai vă așteptăm la evenimente dedicate comunităţii LGBT şi celor care vor să afle mai multe despre cultura şi viața LGBT în România: piese de teatru, filme, discuţii, conferinţe şi, desigur, Marşul Diversităţii!

Pentru că în acest an sărbătorim 10 ani de la primul Marş al Diversităţii, vom dedica această ediţie schimbării. Ne vom uita la schimbările pe care am reuşit să le realizăm în ultima decadă şi vom încerca să construim împreună direcţia în care se îndreaptă activismul LGBT în România în următorii 10 ani.

Dă vorba mai departe folosind hashtag-urile #bucharestpride și #sustinlgbt!

 ___

Join us at Bucharest Pride, the annual festival dedicated to LGBT rights!

Between 17 and 23 May, join us at events addressed to LGBT community and to those who want to find out more about the LGBT romanian life and culture, will take place: theatre plays, movies, discussions, conferences and, of course, the Pride March.

Since this year we are celebrating the 10th anniversary of the first Pride March, this edition will be dedicated to change. We’ll be looking back to what we managed to accomplish in the last decade and, together, we’ll try to define the direction of the LGBT romanian activism for the next 10 years.

You can spread the word using these hashtags: #bucharest pride and #sustinlgbt!

 

Mai
17
Dum
Flash Mob: Ziua internațională împotriva Homofobiei și Transfobiei @ Parcul Izvor (ieșirea din metrou)
Mai 17 @ 1:00 pm – 2:00 pm

Cu ocazia Zilei internaţionale împotriva homofobiei şi transfobiei, activiștii pentru drepturile LGBT scot la iveală manifestul Pride, cerinţele de emancipare şi de respectare a drepturilor LGBT în România.

Alatură-te cu propriile mesaje, duminică, între orele 13:00 și 14:00, la ieșirea de metrou de la Izvor.

In caz de nu ne găsești, ne poți suna la 0733 975 783.

For celebrating The International Day against homophobia and transphobia, LGBT rights activists are bringing to light the Pride manifest and the calls for emancipation and respect towards LGBT rights in Romania.

Join them with your own messages, Sunday, between 1 and 2 pm, at the metro exist Izvor.

In case you don’t find us, you can call as at 0733 975 783.

Spiritualitatea “rainbow”: intre homofobie si celebrare comunitara @ Sediul ACCEPT
Mai 17 @ 4:00 pm – 7:00 pm

 17 Mai este Ziua Internationala Impotriva Homofobiei, Bifobiei si Transfobiei, o zi care ne aminteste de consecintele nocive ale intolerantei si de necesitatea combaterii acesteia, sub toate formele in care apare… Cum luptam impotriva homofobiei? Cum ne afecteaza aceasta vietile? Homofobia contamineaza intregul univers al relatiilor interumane si al vietii sociale, dar adesea ne interzice orice apropiere de aria spiritualitatii, din cauza intolerantei promovate de multe din religiile institutionalizate. S-ar zice ca este imposibil ca o persoana sa isi asume si identitatea LGBTQ, si experientele spirituale. Cu toate acestea, astfel de persoane gay, lesbiene, bisexuale, transgender sau queer exista – iar 17 Mai este o ocazie potrivita pentru a auzi si vocile, si povestile lor.

Cu ocazia Zilei Internationale Impotriva Homofobiei, Bifobiei si Transfobiei, ACCEPT va propune o intalnire dedicata experientei spirituale in comunitatea LGBTQ, dincolo de homofobie. O discutie despre diversitate, drepturile omului, combaterea intolerantei religioase, dar si o celebrare creatoare si colectiva a apartenentei la comunitatea “rainbow”.

Evenimentul marcheaza lansarea unui articole informativ, in limba romana, a unei resurse on-line pentru toti cei interesati sa descopere cum sa traiasca plenar atat identitatea LGBTQ, cat si dimensiunea spirituala a existentei.

Intalnirea va avea loc duminica, 17 mai, la ora 16.00, la sediul ACCEPT (str. Lirei, nr. 10).

 

Lansare Bucharest Pride Performance Gadjo Dildo @ Club Control
Mai 17 @ 7:30 pm – 10:30 pm

20:30- 21:00 Bun venit, discursuri, informaţii despre festival

21:00- 22:10 Performance Gadjo Dildo

Actriţe: Elena Duminică, Mihaela Drăgan, Ziţa Moldovan

Coregrafie: Paul Dunca

Muzică: Ion din Dorobanţi

Costume: Diana Bobină

Regie: Mihai Lukács

Gadjo Dildo este un spectacol de tip cabaret în care joacă trei actriţe rome. Urmărind experienţele foarte diferite ale personajelor, tratăm cu ironie hipersexualizarea femeilor rome de către gadjei dar şi minimalizarea sexualităţii acestor femei în comunităţile din care fac parte. Spectacolul funcţionează asemeni unui telescop care priveşte la o lume îndepărtată şi necunoscută locuită de femei rome cu dorinţe, aspiraţii, reacţii şi viziuni proprii care merg dincolo de stereotipurile acceptate social cu care sunt asociate în contextul contemporan.

Durata spectacol: 1h 10′

Donație sugerată, dar nu obligatorie: 10 lei.
Spectacolul va avea loc în limba română.

 

Cu sprijinul : ODD și Spațiul Platforma
Mulțumiri speciale: Alexandra Scînteianu, Alexandra Carastoian, Stefan Mako, Steaua Chiorea, Adrian Schiop,Vera Linguraru

—-

20:30 – 21:00 Welcoming the guests, speeches, informations about the festival

21:00-22:10 Gadjo Dildo Performance

Actresses: Elena Duminică, Mihaela Drăgan, Ziţa Moldovan

Choreography: Paul Dunca

Music/ Sound: Ion din Dorobanţi

Costumes: Diana Bobină

Production; Mihai Lukács

Gadjo Dildo is a cabaret-like show, in which three roma actresses play. Following the different experiences of the characters, we are handling with irony not only the hypersexualization of the roma women by the gadjeis, but also the belittlement of these women in the communities they are a part of.

The show resembles a telescope which looks at a distant and unknown world, inhabited by roma women, who have wishes, dreams, reactions and views that go beyond the stereotypes that are socially accepted; stereotypes these women are associated with in the contemporary context.

Show length: 1h 10′

Suggested donation (not mandatory): 10 RON

Show language: romanian

trailer : https://vimeo.com/125557854

http://giuvlipen.tumblr.com/

With the support of : ODD and Spațiul Platforma
Special thanks to: Alexandra Scînteianu, Alexandra Carastoian, Stefan Mako, Steaua Chiorea, Adrian Schiop,Vera Linguraru

Mai
18
lun
Nordic Queer Film Night @ J’ai Bistrot
Mai 18 @ 8:30 pm – 11:00 pm

8:30 pm – 9 pm: Bun venit, scurtă prezentare a filmelor
9 pm – 10:40 pm: Scurt metraje suedeze:

Peace Talk (Suedia, 2004, 16’)

Regia: Jenifer Malmqvist

cover mic

Peace Talk este povestea a două fete, Jonna și Emilie, care se joacă de-a soldații. Totuși, mama Jonnei nu este de acord cu felul în care joaca lor evoluează.

Next Door Letters (Suedia, 2012, 15’)

Regia: Sascha Fühlscher

Till-hemsidan

Lilja și Sandra decid să-i facă o farsă Melittei. Îi trimit o scrisoare de dragoste semnată cu un nume inventat- un nume de băiat. Când Lilja primește răspunsul la scrisoare, începe o corespondență secretă. Ceea ce a început ca o glumă devine un punct de răscruce în viața Liljei. Next Door Letters este un scurt-metraj animat, bazat pe o poveste reală, despre explorarea identității.

Reel (Suedia, 2013, 13’)

Regia: Jens Choong

Reel2

Mâine, Victor se mută la Stockholm cu familia sa și vrea să își facă ultima seară în oraș memorabilă. Robert și Victor sunt cei mai buni prieteni, dar pasiunea simțită unul pentru altul e, în același timp, derutantă.

Ladyboy (Suedia, 2012, 8’)

Regia: David Sandberg, Claes Lundin

cover mic

Ladyboy este un scurt-metraj experimental despre o femeie tailandeză care și-a făcut operația de confirmare a genului și acum trebuie să ia cea mai grea decizie a vieții ei. Să se mute în Canada pentru dragoste sau să rămână în Bangkok și să continue să își întrețină familia prin prostituție? Este o decizie mult mai grea decât își poate imagina orice persoană străină.

Beauty Sleep (Finlanda, 2010, 46’)

Regia: Elias Koskimies

Miss Tampax 3

Beauty Sleep este o comedie neagră despre un grup drag condus de Miss Tampax. Aceştia iau justiția în propriile mâini și o răpesc pe soția unui parlamentar, cunoscut pentru remarcile lui homofobe. Situația scapă de sub control în moduri pe care cei implicați nici nu și le-ar fi putut imagina.

Filmele sunt subtitrate în limbile engleză și română.

Proiecție realizată în parteneriat cu Ambasada Finlandei şi Ambasada Suediei.

Mai
19
mar
Film: IGNASI M. @ Institutul Cervantes
Mai 19 @ 7:00 pm – 8:30 pm

Ignasi M.
(Spania, 2013, 87′)
Regia: Ventura Pons

Ignasi Millet, seropozitiv, extravagant și gay fără vreo urmă de modestie, a dus o viață plină de culoare și nu a permis orientării sale sexual să-l împiedice să aibă o familie – de aici și mariajul său cu o femeie împreună cu care a avut doi fii.

O prezență impozantă și, în același timp, cu picioarele pe pământ, Ignasi Millet, expert muzeograf, este introdus in scenă într-un mod comic, mândrindu-se cu vastul său arsenal de pastille pentru tratament. Prin intermediul unei serii de discuții aprinse cu prietenii apropiați și familia sa, Ignasi își analizează relația cu părinții – ambii pictori renumiți – precum și aspecte legate de paternitate, identitatea sa gay fluidă și relația pe care o are de 14 ani cu mama copiilor lui. Ne împărtășește gândurile îndrăznețe cu privire la artă, religie, sex, independența Catalană și multe altele. Toate acestea se îmbină perfect cu scenele aproape ludice în care Ignasi probează haine sau merge la cumpărături de jucării sexuale, dar și cu cele mai serioase, în care vizitează clinica pentru tratament HIV.

Realizat de binecunoscutul regizor catalan, Ventura Pons, Ignasi M. e ca o fereastră către inima, mintea și sufletul unui personaj revigorant de neînfricat și cugetător – o sursă infinită de înțelepciune, umor și acceptare de sine, cu o perspectivă limpede și optimistă asupra vieții.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Ambasada Spaniei și Institutul Cervantes din București.

Subtitrare: Engleză

——————————————————————
——————————————————————

Flamboyant and unapologetically gay, HIV-positive, Ignasi Millet has led a colourful life, and hasn’t allowed his sexual orientation to deny him a family — hence his marriage to a woman with whom he’s had two sons.

Both larger-than-life and utterly down to earth, museum expert Ignasi Millet is introduced showing off his comically vast arsenal of prescription drugs. In a series of sparkling, rapid-fire conversations with close friends and immediate family, he examines his relationship with his parents – both of them renowned painters – as well as fatherhood, his fluidly gay identity, and his 14-year relationship with the mother of his two grown sons. He shares his provocative thoughts on art, religion, sex, Catalan independence and much more. It’s all intercut with playful footage of Ignasi trying on clothes and shopping for sex toys, as well as a matter-of-fact visit to an HIV clinic.

Directed by the renowned Catalan filmmaker Ventura Pons (“What’s It All About”, “Anita Takes a Chance”), Ignasi M. is a window into the heart, mind and psyche of a refreshingly fearless and thoughtful character – a bubbling source of wisdom, humor and self-acceptance with a clear-eyed and joyful approach to life.

The event is free of charge.

Screening is organized in partnership with The Embassy of Spain and Instituto Cervantes de Bucarest.

Subtitles: English

Nordic Queer Film Night 2 @ J’ai Bistrot
Mai 19 @ 8:30 pm – 11:00 pm

The Man Who Loved Yngve

(Norvegia, 2008, 99’)

Regia: Stian Kristiansen

the_man_who_loved_yngve_2

Synopsis:

Noiembrie 1989. Zidul Berlinului se prăbușește. În orașul Stavanger, Jarle Klepp (17 ani) nici nu bănuiește că este pe punctul de a se schimba. Până atunci, avea tot ce îi trebuie: cea mai bună iubită din lume și cel mai de treabă prieten. Împreună, ei vor înfiinţa cea mai dură trupă punk din Stavanger, trupa Mattias Rust. Dar apoi apare Yngve, un băiat care tocmai s-a mutat în clasa lor. El nu se aseamănă nimănui, iar Jarle e acum confuz; nu știe ce să facă. Tot ce știe este că nu poate să se oprească din a se întâlni cu Yngve, chiar dacă asta implică activităţi pe care le urăște, precum să asculte muzică japoneză sau să joace tenis. Încet-încet, Jarle îi dezamăgește pe toți cei din jurul lui și află ce înseamnă cu adevărat să rămâi singur.

Filmul este subtitrat în limbile engleză și română.

Proiecție realizată în parteneriat cu Ambasada Norvegiei.

Mai
20
mie
Combaterea discriminării tinerilor LGBT în mediul educațional românesc @ Impact Hub
Mai 20 @ 9:30 am – 12:00 pm

Asociația ACCEPT vă invită la conferința Combaterea discriminării tinerilor LGBT în mediul educațional românesc.

În cadrul conferinței vom aborda rolul și responsabilitatea instituțiilor, dar și al cadrelor didactice și al  organizațiilor neguvernamentale în combaterea discriminări tinerilor LGBT. De asemenea, vom explora modele de bune practici la nivel european și situația de fapt privind atitudinile și percepțiile tinerilor în ceea ce privește persoanele LGBT. În cadrul conferinței are loc și lansarea proiectului  E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România și a demersului de cercetare privind percepțiile și situațiile de discriminare cu care se confrunta tinerii LGBT în învățământul preuniversitar – clasele IX-XII.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 mai 2015, între orele 9:30 – 12:00, la Impact Hub, sala San Francisco, situat în Strada Halelor nr. 5, etajul 3, situat în apropiere de Piața Unirii. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la eveniment, până marți, 19 mai 2015,  pe e-mail la [email protected].   

La acest eveniment vor participa Csaba Ferenc Asztalos, Președintele Colegiului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Ana-Maria Dalu, Șef laborator Cercetări pentru Tineret în cadrul Institutului de Științe ale Educației. De asemenea, ni se vor alătura Romanița Iordache, expert anti-discriminare, și Daniela Prisacariu, Co-Președinta IGLYO – Organizația Internațională a tinerilor și studenților LGBTQ. Pentru detalii, vă rugăm să consultați agenda evenimentului.

_____

E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România este un proiect implementat de Asociația ACCEPT. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România,www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesați www.eeagrants.org.

Discuție: 10 ani de curcubeu în România @ Pallets
Mai 20 @ 6:30 pm – 8:30 pm

La 10 ani de la primul Marş al Diversităţii, putem vorbi despre un progres cu privire la asigurarea egalităţii şi nediscriminării comunităţii LGBT în România.

Există legislaţie care protejează împotriva discriminării, câteva campanii care îndeamnă la egalitate, poate ceva îmbunătăţiri în atitudinile publice şi ocazionale luări de poziţie, mai degrabă reactive, referitoare la comunitate.

Dar ce am câştigat cu adev­ărat în ultimii 10 ani? Care sunt de fapt limitele acestei schimbări, până unde merge ea? Influenţeaza cu adevărat şi în mod vizibil viaţa persoanelor din comunitate? Se resimte la nivelul societăţii, în ansamblul ei? Nu în ultimul rând, care este rolul politicului în această schimbare şi câtă atenţie se acordă drepturilor LGBT la acest nivel? A oferit vreodată clasa politică mai mult decât o linie neoficială de tăcere linie relaxată, cu mesajul implicit ‘nu susţinem, nu interzicem, nu promovăm’?

O discuţie  despre cum a început ‘schimbarea’, în ce a constat, cum a fost obţinută şi cum o percem noi astăzi. In plus, o ocazie buna de a privi către urmatorii 10 ani şi pentru a stabili dacă o facem cu optimism sau pesimism.

Vă asteptăm miercuri, 20 mai, la Pallets, Strada Stroescu Vasile, Nr 40, orele 19:00, alături de mai multi invitaţi care au fost parte din această schimbare şi care vor împărtăşi cu noi viziunea lor.

Mai
21
joi
Vernisaj Expozitie: CRYPTO – Liviu Bulea @ Make a Point (în incinta Postăvăriei Române)
Mai 21 @ 6:00 pm – 7:30 pm

Organizare expoziţie: Alma Cazacu, Valentina Iancu
Parteneri: Asociaţia Accept
Evenimentul face parte din festivalul Bucharest Pride
Expozitia va putea fi vizitata timp de 3 saptamani in fiecare joi, vineri si sambata intre orele 17 si 20.

Make a Point şi Asociaţia Accept vă invită joi, 21 mai 2015, începând cu ora 18 la vernisajul expoziţiei Crypto semnată Liviu Bulea, curator Cătălin Vălean. Expoziţia cuprinde alături de lucrările expuse anul trecut la Cluj o serie de piese noi, gândite pentru spaţiul Make a Point. Un
traseu autoreferenţial despre sexualitate, ce impune chestionarea barierelor impuse de o societate retrogradă.

“De-a lungul timpului s-a format un mecanism prin care societatea stimulează o sexualitate derivată din propriile inhibiţii şi nemulţumiri, iar rezultatul ia forma contrafăcută şi încadrată într-un barem de principii de nuanţă heteronormativă, impuse de un sistem unde erotismul este prezentat în nuanţe de alb şi negru. Manipularea ideologică a consumatorului de sex, sub orice formă ar apărea el, devine cea mai bună unealtă de stabilire a graniţei dintre sacru si profan, iar individul devine astfel educat din punct de vedere moral încă de la o vârstă fragedă. Odată prezentat un exemplu, se impune în mod automat imitarea gusturilor şi preferinţelor ce ţin de acesta pentru a menţine un status-quo cursiv. Neacceptarea constrângerilor de mediu transformă sexul într-un instrument de dominare, în care majoritatea judecă şi condamnă pe cei care îl iau drept instrument de plăcere.

Departe de traseul unei minorităţi care se confruntă cu intoleranţa, “Crypto” atinge note intime şi prezintă noţiunea de sexualitate dintr-o perspectivă personală concepută să fie analizată panoramic, fără să impună vreun ataşament de ordin emoţional din partea privitorului. Acesta este supus unui exerciţiu de imaginaţie, oferindu-i indici referitori la demersul personal al autorului, prezentându-i în paralel o latură cu care nu este familiarizat. Fundaţia este construită pe baza experienţelor de ordin personal şi prezintă evoluţia sexualităţii unui individ de la naştere până în prezent, evoluţie ce are loc într-o societate a tranziţiei şi a modificărilor, în care informaţia este limitată şi democratizarea la nivel de principii, fabricată.

Neidentificarea cu alte grupuri, sentimentul de excludere şi prezervarea individualităţii în aceste conditii ajung în stadiul de subtilitate, iar discrepanţele care denotă decăderea morală şi etică sunt inobservabile. Libertatea cu toate ramificaţiile ei nu este recogniscibilă decât pentru ochiul antrenat, iar fetişismul şi spectacularizarea a ceva atât de natural precum sexualitatea nu sunt necesare”. (Cătălin Vălean)

Cafenea publică: Încotro merge mişcarea pentru drepturile LGBT? @ LOKAL
Mai 21 @ 7:00 pm – 9:30 pm

Încotro merge mişcarea pentru drepturile LGBT? Care sunt priorităţile de pe agenda LGBT?

Scopul întâlnirii este acela de a aduce la aceeaşi masă persoane LGBT şi aliaţi pentru a contura și dezvolta o viziune pentru viitorul activismului LGBT. Vrem să adunăm la un loc idei concrete şi constructive despre cum ar trebui să ne orientăm acţiunile viitoare.

Punem pe masă 3 subiecte care vor fi în focusul mişcării LGBT din întreagă Europa în perioada următoare: trans & intersex, sănătate și self- advocacy. Discuţiile vor fi moderate şi vor dura câte 20 de minute fiecare. După prima discuţie moderatorii vor schimba masa şi vor merge la alt grup. Vor fi realizate 3 mutări, deci, fiecare va avea ocazia să discute toate cele 3 teme abordate. Discuţiile vor urma un tipar flexibil, vor porni de la starea de fapt prezentată de moderator şi se vor baza în bună parte pe întrebările şi contribuţiile participanţilor la discuţie.

 

Mai
22
vin
Dezbatere – Parteneriatul civil: dreptul fundamental la recunoașterea familiei persoanelor LGBT. Perspective românești, perspective europene. @ Cărturești Verona
Mai 22 @ 3:00 pm – 5:00 pm

Dezbatere – Parteneriatul civil: dreptul fundamental la recunoașterea familiei persoanelor LGBT. Perspective românești, perspective europene.

Vă invităm la o dezbatere care va explora modalitățile prin care alte state europene au ajuns să respecte dreptul familiilor LGBT de a fi protejate prin lege. La aceasta dezbatere vor participa:

• Hans Linde (Suedia) Left Party (Partidul de Stânga)
• Silvia Modig (Finlanda), Left Alliance (Alianța de Stânga)
• Sjoerd Sjoerdsma (Olanda), D66 (Democrați 66)
• Nadeem Farooq (Danemarca), Socialist Liberal Party (Partidul Socialist Liberal)
• Gebi Mair (Austria), Green Party (Partidul Verde)
• Renate Weber (România), Partidul Național Liberal

Acești politicieni participă la evenimentele din cadrul Bucharest Pride prin sprijinul acordat de Ambasadele Regatului Țărilor de Jos, Regatul Danemarcei, Suediei, Austriei și Republicii Finlanda în România.

Pentru inscrieri: http://www.britishcouncil.ro/en/events/panel-discussion-partnership-equality

Datorita numărului mare de invitați din afara țării, discuțiile vor avea loc în limba engleză.

Seară comunitară: mesajul tău pentru diversitate @ ACCEPT
Mai 22 @ 7:00 pm

Vinei, 22 mai, ora 19:00, vă invităm la ACCEPT să facem pancarte și să discutăm despre Pride ca între prieteni.

Noi aducem muzică și ceai/limonada, voi buna dispoziție și idei de pus pe hartie.

Veniți cu prietenii și faceți-va propriul banner prin care să vă spuneți părerea despre drepturile LGBT în România și care sunt cerințele și dorințele voastre. Sau veniți singuri și gasiți-va prieteni cu care să mergeți la marș împreună.

Toata lumea este binevenită!

 

Mai
23
sâm
Marșul Diversității
Mai 23 @ 4:00 pm – 7:00 pm

Anul acesta, tu ești schimbarea!

Alătură-te sutelor de oameni care ies an de an în stradă să ceară drepturi egale și vizibilitate pentru comunitatea LGBT!

Vino la Pride pentru că:

  • vrei ca egalitatea să nu fie doar un concept vag, ci o realitate pentru noi toţi.
  • vrei recunoaşterea tuturor familiilor, indiferent de componenţa acestora
  • crezi că persoanele LGBT ar trebui să fie reprezentate în toată diversitatea lor
  • eşti de părere că identitatea este ceva atât de personal încât nu poate fi negociată nici cu părinţi, nici cu medici sau judecători
  • vrei că fiecare dintre noi să putem fi noi înşine în orice moment
  • eşti de părere că tinerii LGBT merită să aibă o adolescenţă lipsită de agresiune şi hărţuire în mediul şcolar.
  • eşti de părere capentru că accesul meu la sănătate nu ar trebui să fie împiedicat de prejudecăţi, stereotipuri şi lipsa de informaţii.
  • crezi că o relaţie între persoane de acelaşi gen nu e cu nimic mai prejos decât o relaţie între persoane de genuri diferite. Iubirea nu ţine de sex, nu ţine de identitatea de gen.
  • crezi că familiile ar trebui să îşi iubească copii aşa cum sunt şi să nu încerce să îi schimbe
  • dacă nu vrei să fii redus la tăcere!
PROUD Party/ Evvol DJ Set @ Club Control
Mai 23 @ 11:00 pm

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2015 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

close

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Sari la bara de unelte