Consiliere juridică

Consiliere juridică la ACCEPT

ACCEPT oferă consiliere juridică persoanelor discriminate pe motiv de orientare sexuală (lesbiene, gay, bisexuali) şi identitate de gen. Dacă aveţi probleme cu poliţia sau sunteţi discriminat/a la locul de muncă, la şcoală sau în familie, din cauza orientării dumneavoastră sexuale sau a identităţii de gen, va putem oferi asistenţă juridică, inclusivîn iniţierea acţiunilor în instanţa.

Program: Luni – Vineri: 09.30 – 17.30

Persoana de contact: Carolina Marin, [email protected]

Telefon/fax 021 252 56 20, 021 252 16 37, 021 252 90 00;

Consiliere juridică online
Coalitia anti-discriminare vă oferă sprijin juridic în mod gratuit în cadrul ‘Acces la justiție și remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminării’, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

La acest link Aveți la dispoziție un formularul pentru a trimite o solicitare de consiliere juridică la care veți primi răspuns de la juriștii Coaliției. Termenul maxim de răspuns este de 5 zile lucrătoare.

Vă asigurăm că informațiile oferite de dumneavoastră sunt strict confidențiale și nu vor fi împărtășite nimănui fără acordul dumneavoastră explicit. Consilierea juridică online se realizează conform acestui Regulament privind acordarea consultanţei juridice online.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte