Toate serviciile oferite de ACCEPT sunt gratuite. Donaţiile dumneavoastră sunt însă importante pentru menţinerea şi dezvoltarea lor şi pot fi făcute la sediul ACCEPT sau prin transfer bancar. Vă mulţumim!

Conturile ACCEPT sunt deshise la Banca ING Bank (Bank SWIFT Code: INGBROBU),

  •  în lei (ROL): RO19INGB0001000129678915;
  •  în dolari americani (USD): RO65INGB0001000129674013;
  •  în euro (EUR): RO11INGB0001000129670717.

Donează 2% pentu Bucharest Pride

Fiecare roman care plătește impozit pe venit poate cere statului ca două procente din impozitul său să fie redirecționate către o cauza reprezentată de o asociație non-profit pe care dorește să o susțină.
ACCEPT are nevoie de sprijinul tău pentru că, deși avem legi care protejează persoanele LGBT și garantează drepturi egale, în viața de zi cu zi discriminarea comunității LGBT și a altor grupuri stigmatizate rămâne adesea nesancționată. Noi suntem cei care muncesc pentru ca protecția garantată de lege persoanelor LGBT să existe în realitate.
În Romania, încă sunt puțini acei politicieni, medici, profesori și psihologi care spun public și răspicat că orientarea sexuala și identitatea de gen sunt simple caracteristici ale ființei umane. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face întreaga societate să înțeleagă că homosexualitatea este strict o orientare sexuală și că prejudecățile și stereotipurile pot fi înfrânte numai prin creșterea vizibilității comunității LGBT.
Lumea în care trăim este încă preponderent homofobă și cei care susțin drepturile persoanelor LGBT sunt încă puțini. Daca tu ești alături de noi, arată-ne asta. Redirecționează către ACCEPT cei 2% din impozit pentru ACCEPT și contribuie la promovarea drepturile persoanelor LGBT.

Concret, noi vom folosi donațiile tale să:

• organizăm Bucharest Pride în fiecare an.
• organizăm alte evenimente culturale care pun în discuție publică egalitatea de drepturi între cetățeni, indiferent de orientarea lor sexuala ori identitatea de gen;
• plătim asistență juridică pentru persoanele discriminate și pentru cei care ajung victime ale unor infracțiuni motivate de ura la adresa LGBT;
• acoperim costurile de consiliere psihologică pentru oameni care au neapărata nevoie de ea și nu-și permit să plătească.

Pentru redirecționarea celor 2% din venitul tău anual este nevoie să știi numele, codul fiscal și contul bancar al organizației pe care vrei s-o sprijini, să completezi câteva câmpuri dintr-un formular destul de simplu și apoi să pui formularul la posta sau la registratura Administrației Financiare de care aparții. Data limită de depunere este 25 mai 2015.

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit pana pe 25 mai catre Asociatia ACCEPT si sprijina drepturile egale pentru cetatenii Romaniei, indiferent de orientarea sexuala sau identitatea de gen a acestora. Ca să faci asta, trebuie să:

1. Completezi un formular:
Declaratia 230, daca în 2014 ai avut venituri numai din salarii;
Declaratia 200, daca in 2014 ai realizat și alte venituri (din salarii și activități independente sau numai din activități independente)

2. Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții, prin poștă, cu scrisoare recomandată, sau îl depui direct la registratura administrației financiare.

Este foarte important să știi că:
a) Data pana la care poți trimite formularul este 25 mai 2015.
b) Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate/buletin);
c) Adresele Administrațiilor Financiare le poți vedea aici;
d) Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale Asociației ACCEPT, tu trebuie sa completezi doar datele tale personale și să semnezi;
e) Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru;
f) Nu este necesar să atașezi fișa fiscală;
g) În cazul în care ai deja un formular care nu este completat cu datele Asociației ACCEPT, acestea sunt:
Denumire entitate nonprofit:

Asociația ACCEPT
Cod de identificare fiscală: 9603102
IBAN: RO19INGB0001000129678915
Daca ai întrebări, ne poți contacta la telefon: 021 252 56 20, email: accept@acceptromania.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =