Voluntariat la ACCEPT

Voluntarii au fost intotdeauna alaturi de noi in proiectele importante ale organizatiei, cum ar fi Bucharest Pride sau Luna Istoriei LGBT. Cu toate acestea, ACCEPT și-a dezvoltat și consolidat programul de voluntariat pentru a oferi noi oportunitati de implicare. Voluntarii ACCEPT au identificat nevoi ale comunitatii LGBT si au dezvoltat trei initiative proprii prin care isi propun sa raspunda acestor nevoi:

RFCopilul tău ți-a spus că este lesbiană, gay, bisexual/ă sau transgender și nu știi cum să reacționezi?

Nu ai reușit să înțelegi pe deplin ceea ce dorește să-ți transmită și te simți pus/ă în dificultate?

Grupul de suport pentru părinți, Rainbow Families, este locul unde vei putea întâlni persoane care trec prin experiențe asemănătoare cu ale tale și unde vei putea primi sprijinul de care ai nevoie.

Rainbow Families își dorește să ofere un spațiu sigur în care membrii să poată discuta deschis și liber despre ce înseamnă să fii părinte al unui copil LGBT+ în România.

Vă așteptăm în ultima sâmbătă din fiecare lună. Dacă aveți întrebări, puteți trimite un e-mail la [email protected] sau să ne sunați la (+4)021 252 5620.

___

*Rainbow Families este o inițiativă a voluntarilor ACCEPT, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”. ”Voluntari pentru Drepturi Egale” este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat de granturile finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro. Pentru informații oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesați www.eeagrants.org.

logo_qspaceQ-Space este inițiativa voluntarilor Accept de a organiza evenimente dedicate oamenilor din comunitatea LGBTQIA.

Ne propunem să creăm spațiul și locul în care să ne putem simți liberi, să fim noi, fără teama de a fi judecați sau discriminați. Ne place ideea de comunitate unită și ne dorim să o construim cu voi astfel încât să contribuim împreună la evoluția culturală a comunității LGBTQAI și a prezentei în mod vizibil a acesteia in societatea contemporană.

_______

Q-Space este o inițiativă a voluntarilor Accept, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”.
”Voluntari pentru Drepturi Egale” este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro.

queero_logoBW_png

QUEERO este o platforma online iniţiată de 5 voluntari ACCEPT din dorinţa de a crea un spaţiu propice exprimăriipersoanelor LGBT+ din România precum şi a susţinătorilor acestora.

De asemenea, ne propunem diseminarea în limba română a ştirilor internaţionale de interes pentru comunitate, farainsa auită discutăm despre ce se întâmplă sau nu prea în curteanoastră neaoşă.

Secţiunea « Qultura » va pune periodic la dispoziţie recenzii de cărţi şi filme cu tematică LGBT, în timp ce sub titulaturile « Evenimente » respectiv « Spaţii LGBTQIA+ friendly »veţi găsi sugestii de petrecere a timpului liber sau de participare laactivităţile din/pentru comunitate în locuri sigure şi prietenoase.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?

Sari la bara de unelte