thumbnail-01

Un liceu sigur pentru toți: percepții și atitudini față de persoane LGBT în mediu educațional

Asociaţia ACCEPT, în cadrul proiectului “E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!”, îşi propune să identifice percepţiile şi atitudinile tinerilor din ciclul liceal faţă de persoanele LGBT( lesbiene, gay, bisexuale şi transgender). De asemenea, cercetarea îşi propune să descrie mediul şcolar din perspectiva siguranţei personale a elevilor LGBT în România. Chestionarul este aplicat în cadrul acestui demers de cercetare şi nu colectează informaţii cu character personal. Orice informaţii furnizate privind situaţii de discriminare sau violenţă sunt strict confidenţiale, anonime şi vor fi utilizate exclusiv pentru realizarea unei analize generale cu privire la percepţiile şi atitudinilecare există în mediul liceal faţă de persoane LGBT.

Completând acest chestionar ne poţi ajută să înţelegem cum gândesc tinerii de vârstă ta şi cum putem să dezvoltăm programe eficiente pentru a combate discriminarea în liceele din România. Pentru a obţine informaţii cât mai complete te rugăm să răspunzi la toate întrebările noastre. Începând cu pagină 2 a chestionarului vei întâlni o serie de afirmaţii referitoare la persoane LGBT. Te rugăm să selectezi în ce măsură eşti de acord cu afirmaţiile prezentate de noi bifand căsuţa care se apropie cel mai mult de opinia ta din scala aflată sub fiecare afirmaţie.

Atenţie! Aceste afirmaţii nu fac parte dintr-un test iar răspunsurile sunt anonime. Te rugăm deci să răspunzi cât mai sincer.
Paginile 6 -7 din chestionar conţin o serie de întrebări deschise la care te rugăm să ne răspunzi în câteva propoziţii. Răspunsurile tale ne vor ajută să înţelegem mai bine punctultău de vedere şi realitatea din liceele din România.

Îţi mulţumim pentru ajutor!

Accesează chestionarul aici.

Tags: No tags

Comments are closed.