Dăm jos ura!

Dacă observaţi în oraşul dumneavoastră materiale electorale cu privire la referendumul din data de 6 si 7 octombrie, prin care se incită la ură împotriva persoanelor LGBT, prin care acestea sunt discriminate sau prin care se fac afirmații mincinoase, de exemplu că Asociaţia ACCEPT ar susţine referendumul puteţi:

  1. Să faceţi fotografii clare ale materialelor electorale respective. Recomandăm ca fotografiile realizate să cuprindă şi ansamblul pe care acestea sunt amplasate pentru a putea fi identificate. Spre exemplu pe magazinul Y, pe clădirea firmei X, adresa exactă.
  2. Să descărcaţi AICI formularul tip pentru a cere primarului în circumscripţia în care au fost găsite materialele electorale înlaturarea acestora
  3. Fotografiile împerună cu formularul le depuneţi fie la sediul Primariei, fie la adresa de e-mail furnizată pe site-ul acesteia. Dacă le depuneți personal, mergeți la registratură cu 2 exemplare și cereți un număr de înregistrare. Dacă, trimiteți formularul pe e-mail, nu uitați să sunați la primărie și să cereți un număr de înregistrare pentru a putea urmări răspunsul autorităților.

Solicitare afisaj electoral – descarcați și completați plângerea.

Tags: No tags

Comments are closed.