Consiliere juridică la ACCEPT

ACCEPT oferă consiliere juridică persoanelor discriminate pe motiv de orientare sexuală (lesbiene, gay, bisexuali) şi identitate de gen. Dacă aveţi probleme cu poliţia sau sunteţi discriminat/a la locul de muncă, la şcoală sau în familie, din cauza orientării dumneavoastră sexuale sau a identităţii de gen, va putem oferi asistenţă juridică, inclusivîn iniţierea acţiunilor în instanţa.

Program: Luni – Vineri: 09.30 – 17.30

Persoana de contact: Carolina Marin, carolina@acceptromania.ro

Telefon/fax 021 252 56 20, 021 252 16 37, 021 252 90 00;

Consiliere juridică online

Coalitia anti-discriminare vă oferă sprijin juridic în mod gratuit în cadrul ‘Acces la justiție și remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminării’, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

La acest link Aveți la dispoziție un formularul pentru a trimite o solicitare de consiliere juridică la care veți primi răspuns de la juriștii Coaliției. Termenul maxim de răspuns este de 5 zile lucrătoare.

Vă asigurăm că informațiile oferite de dumneavoastră sunt strict confidențiale și nu vor fi împărtășite nimănui fără acordul dumneavoastră explicit. Consilierea juridică online se realizează conform acestui Regulament privind acordarea consultanţei juridice online.