Grup de suport la sediul ACCEPT

Ţi-ai dorit vreodată să găseşti un loc în care să te simţi ascultat, înţeles, acceptat şi liber să fii tu însuţi? Sau, poate, un loc în care să fii susţinut în a descoperi cine eşti cu adevărat, că persoană gay, lesbiană, bisexuală, transgender, queer sau asexuala?

Dacă ai răspuns “DA!” la oricare din aceste întrebări, te aşteptăm la grupul de suport pentru persoane LGBT organizat în cadrul Asociaţiei ACCEPT. Vei avea ocazia să comunici cu oameni care împărtăşesc experienţe similare şi de a găsi soluţii pentru dificultăţile cu care te confrunţi. Vom aborda teme precum: coming out, discriminare, relaţii de cuplu şi de familie, dar te invităm şi să te simţi liber să propui orice subiect de discuţie care te interesează. PARTICIPAREA LA GRUPUL DE SUPORT ESTE GRATUITĂ. Pentru înscriere, va rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon: Psiholog Alexandra Ciucu – 0728.860.507 Psiholog Claudia Soare – 0723.373.105 Sau pe adresa de e-mail: constiinta.sinelui@gmail.com

Comunitatea Iubeşte Liber – Oradea

Oferim suport şi susţinere persoanelor din comunitatea LGBTIQA, un loc unde oricine îşi poate exprimă liber temerile, gândurile şi probleme personale, un loc unde oricine poate vorbi în siguranţă, liber şi deschis despre sentimentele actuale sau planurile pe viitor.

Întâlnirile au o durata de 90 minute, au loc bisăptămânal, sâmbătă de la orele 19.00 la Oradea, Str. Nicolae Jiga Nr. 42, la Club Friends (club destinat comunităţii LGBTIQA) şi sunt GRATUITE.

Anonimitatea persoanelor din grup este 100% garantată, iar discuţiile rămân confidenţiale.

Moderatoarea este Szinay Dora, membră a comunităţii LGBTIQA, psihoterapeută în devenire, momentan aflată sub supervizarea Instituţiei Feldmar, Budapesta. Detalii de contact: pagină Facebbok Iubeşte Liber: www.fb.com/iubeste.liber, e-mail: iubeste.liber@gmail.com, mob: 0744404587

Aşteptăm cu drag persoanele care au nevoie de o mâna de ajutor, dar şi persoanele care doresc să ne împărtăşească detalii din viaţă lor, experienţele şi trăirile din trecut.

Grup de suport – LGBT Constanţa

Este un grup destinat comunităţii LGBT din Judeţul Constanţa (şi zonele apropiate), unde fiecare îşi poate exrprima ce simte pe moment, unde se pot organiza diferite acţiuni zonale, întâlniri, petreceri private, etc. Mai multe informaţii aici.