Voluntarii au fost intotdeauna alaturi de noi in proiectele importante ale organizatiei, cum ar fi Bucharest Pride sau Luna Istoriei LGBT. Cu toate acestea, ACCEPT și-a dezvoltat și consolidat programul de voluntariat pentru a oferi noi oportunitati de implicare. Voluntarii ACCEPT au identificat nevoi ale comunitatii LGBT si au dezvoltat trei initiative proprii prin care isi propun sa raspunda acestor nevoi:

*Rainbow Families este o inițiativă a voluntarilor ACCEPT, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”. ”Voluntari pentru Drepturi Egale” este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat de granturile finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro. Pentru informații oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesați www.eeagrants.org.

Q-Space este inițiativa voluntarilor Accept de a organiza evenimente dedicate oamenilor din comunitatea LGBTQIA.

Ne propunem să creăm spațiul și locul în care să ne putem simți liberi, să fim noi, fără teama de a fi judecați sau discriminați. Ne place ideea de comunitate unită și ne dorim să o construim cu voi astfel încât să contribuim împreună la evoluția culturală a comunității LGBTQAI și a prezentei în mod vizibil a acesteia in societatea contemporană.

_______

Q-Space este o inițiativă a voluntarilor Accept, desfășurată în cadrul proiectului ”Voluntari pentru Drepturi Egale”.
”Voluntari pentru Drepturi Egale” este un proiect implementat de Asociația ACCEPT, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, www.fondong.fdsc.ro.

QUEERO este o platforma online iniţiată de 5 voluntari ACCEPT din dorinţa de a crea un spaţiu propice exprimăriipersoanelor LGBT+ din România precum şi a susţinătorilor acestora.

De asemenea, ne propunem diseminarea în limba română a ştirilor internaţionale de interes pentru comunitate, farainsa auită să discutăm despre ce se întâmplă sau nu prea în curteanoastră neaoşă.

Secţiunea « Qultura » vă va pune periodic la dispoziţie recenzii de cărţi şi filme cu tematică LGBT, în timp ce sub titulaturile « Evenimente » respectiv « Spaţii LGBTQIA+ friendly »veţi găsi sugestii de petrecere a timpului liber sau de participare laactivităţile din/pentru comunitate în locuri sigure şi prietenoase.